قبل از رفتن به خرید مواد غذایی غذا بخورید
همچنین قبل از رفتن به فروشگاه مواد غذایی مهم است که غذا بخورید. گرسنگی یک نیروی قدرتمند است.

اگر با شکم خالی در حال خرید هستید ، همه چیز خوب به نظر می رسد. به ویژه ، ممکن است بسیاری از میان وعده های آماده و پردازش شده فریبنده به نظر برسند.

به هر حال ، شما اکنون گرسنه هستید و این غذا به راحتی در دسترس است. بنابراین ناخودآگاه ممکن است به سمت آن آیتم ها متمایل شوید.

متأسفانه ، این موارد نه تنها به طور معمول از سلامت کمتری برخوردار نیستند ، بلکه احتمالاً گران ترند. شما برای راحتی کار پرداخت می کنید.

با این حال ، وقتی قبل از خرید غذا می خورید ، با ذهنی روشن خرید خواهید کرد. گرسنگی شما قضاوت شما را ابری نخواهد کرد ، و بر شما تأثیر می گذارد تا تصمیمات نادرستی بگیرید مانند شیطان کارتونی که بر روی شانه شما قرار دارد و در گوش شما زمزمه می کند.
این کار بسیار راحت تر است که به برنامه مواد غذایی خود پایبند باشید.

5- عضویت در سالن ورزشی خود را لغو کنید
اکنون که غذای خود را آماده کرده اید ، وقت آن است که در مورد مدیریت بودجه خود از نظر آمادگی جسمانی هوشمند باشید. و بیایید با اجتناب از ورزش شروع کنیم. صورتحساب ورزش ، یعنی

هزینه عضویت در ورزشگاه به طور متوسط ​​ماهیانه حدود 60 دلار است. این سالانه 720 دلار است.

با این حال ، از هر سه عضویت در سالن ورزشی ، دو عضو بدون استفاده می مانند. این بدان معناست که دو سوم افرادی که عضو باشگاه بدنسازی هستند به معنای واقعی کلمه تقریباً هزار دلار در سال می دهند. دیوانه است!

توصیه می کنم به دنبال گزینه دیگری باشید. یکی از گزینه های خوب ، جستجوی خدمات جریانی تناسب اندام است.

سرویس های جریان به شما امکان می دهند صدها تمرین مانند Insanity و p90x را در خانه خود و با ماهیانه حدود 10-20 دلار پخش کنید. این مبلغ ماهیانه 40-50 دلار کمتر از متوسط ​​عضویت در سالن ورزشی است.

البته ، پس از آن گزینه رایگان وجود دارد. اینترنت پر از تمرینات رایگان است که می توانید به تنهایی و با کمترین تجهیزات یا بدون تجهیزات انجام دهید.

به عنوان مثال ، برنامه Couch to 5K وجود دارد که من شخصاً یک دهه پیش از آن استفاده کردم تا خودم را از سیب زمینی نیمکت تا اولین مسابقه 5K خود راحت کنم. اگر می توانستم این کار را انجام دهم ، هرکسی می توانست.

سپس منابع رایگان مانند reddit وجود دارد که دارای اطلاعات بی حد و حصر در مورد تمرینات هستند. Subreddit Fitness تمام تحقیقات را برای شما انجام داده است ، نکات مربوط به تمرین و برنامه های دقیق تمرین را برای هرکسی که در ویکی خود استفاده کند.

چندین روال وجود دارد که نیازی به تجهیزات ندارند. و شما می توانید با عضویت در subreddit به بخشی از جامعه تبدیل شوید و این کار را برای کسانی که به دنبال رفیق شدن و تشویق در اهداف تناسب اندام خود هستند آسان می کند. همه به صورت رایگان

این مراحل کودک است . و مراحل کودک می تواند اکنون شروع شود!
من هرگز کسی را ملاقات نکرده ام که بتواند با پول خود کمی باهوش تر باشد. و در طرف مقابل ، هر کسی می تواند با پول خود هوشمندتر شود. اما به یاد داشته باشید ، این یک باره اتفاق نمی افتد.

با مبارزه با انگیزه های خود شروع کنید. برای هفته آماده شوید و در فروشگاه هوشمند باشید. و هزینه های ماهانه مانند عضویت در سالن های ورزشی را که بیش از حد قیمت دارند و احتمالاً به هیچ وجه ارزش پول خود را از دست ندهید ، کاهش دهید.

شیطان در جزئیات است. و جزئیات می تواند سبک زندگی شما را تغییر دهد و شما را برای آینده ای مستقل از نظر مالی آماده کند.

چگونه در کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟ | سری سوم

چگونه بر روی کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟ | سری دوم

چگونه در کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟ | سری اول

، ,های ,دلار ,عضویت ,کند ,کار ,عضویت در ,است که ,را برای ,در سالن ,وجود دارد

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آوازا لوازم یدکی خودرو ارز دیجیتال پای FAZEL UNITY Blog کسب درآمد از اینترنت کدنویس شو codnevissho معرفی بهترین های دنیا سیسمونی شاپرک سالم زیبا همیار توسعه