شرکت ها
1-888-248-9325
مرکز کمک
وارد شدن
bc-logo-dark
آخرین مقالات
گوشه EXECUTIVE
منابع
آزمایش رایگان خود را شروع کنید

گوشه اجرایی

بینش سرمایه گذاری تجارت الکترونیکی: نحوه سرمایه گذاری در شرکت های با رشد بالا
هوارد Lindzon هوارد Lindzon / 5 دقیقه خوانده شده

تصویر کوچک ویدیوی Wistia

من مجذوب رشد می شوم.

به عنوان یک کارآفرین و سرمایه گذار در صنعت مالی ، از بسیاری جهات ، رشد سهام من در تجارت است.

چه آنها شرکت های کوچک در سیلی ولی یا شرکت های بزرگ عظیم الجثه باشند ، بهترین شرکت ها رشد بسیار بالایی را تجربه می کنند.

من یک فلسفه سرمایه گذاری 8 تا 80 دارم ، که اساساً به این معنی است که من به دنبال شرکت های با رشد بالا هستم که افراد بین 8 تا 80 سال را جذب کند.

اگر مارک هایی مانند ویزا ، گوگل ، آمازون و نتفلیکس را برای یک فرد 8 ساله و 80 ساله ذکر کنید ، هر دو نفر بلافاصله شرکت را می شناسند.

این آگاهی از مارک تجاری در شرایط خوبی حائز اهمیت است ، اما اهمیت اقتصادی آن بسیار مهمتر است. اینها انواع مارک هایی است که می خواهید در صورت خراب شدن صاحب آنها شوید.

وقتی اوضاع خوب است ، هرکسی می تواند در بازارها درآمد کسب کند. اما وقتی اقتصاد بد است ، همه چیز به سمت مارک های شناخته شده و با رشد بالا برمی گردد که می خواهید صاحب آنها شوید.

هنگام خرید یا فروش سهام ، 10٪ پایین یا 10٪ برتر برایم مهم نیست.

برای من مهم نیست که در بالا بفروشم یا در پایین بخرم.

من فقط سعی می کنم روندهایی را پیدا کنم که بسیار گوشتی هستند.

من وقتی سود در راه است مایل به فروش هستم زیرا بیشتر شرکت ها و اکثر اقتصادها به طور مداوم دوره هایی را طی می کنند.

البته هیچ قاعده کاملی وجود ندارد ، اما من به طور کلی دوست دارم هنگام افزایش سهام سهام بفروشم. با مارک های عالی ، این 8 تا 80 مارک تجاری ، من دوست دارم در مسیر پایین خرید کنم - یعنی 25٪ پایین.

بنابراین این اندکی بینش در مورد رویکرد من برای سرمایه گذاری است. بیایید کمی بیشتر به بازارها ، تجارت الکترونیکی و سرمایه گذاری ها بپردازیم.

بازارهای خصوصی بازارهای جدید عمومی هستند
بازارهای عمومی سرگرم کننده هستند زیرا یک جدول امتیاز وجود دارد ، بنابراین همیشه می توانید به حساب خود نگاه کنید و ببینید اگر می خواهید بفروشید چه ارزشی دارد.

اما اینکه یک سرمایه گذار عالی باشید ، کمک می کند هر روز به حساب خود نگاه نکنید.

و چه راهی آسانتر از سرمایه گذاری در یک شرکت خصوصی برای نگاه نکردن به حساب خود؟

من ترجیح می دهم در استارت آپ های جوان و در مراحل اولیه سرمایه گذاری کنم که بسیاری از موارد ممکن است اشتباه باشد.

اما در بازارهای عمومی بسیار راحت صاحب گرانترین شرکتهای با رشد سریع می شوم زیرا می توانم روز بعد آنها را بفروشم.

من هیچ استراتژی دیگری به جز استراتژی خود ندارم. در بازار خصوصی احساس می کنم با تماشای بازار عمومی به چه صنایعی علاقه مند هستم.

من در حال حاضر از نزدیک صنعت تجارت را تماشا می کنم ، که گرمترین بخش است.

شرکت های نرم افزاری تجارت الکترونیک ، شرکت های نرم افزاری پشتیبانی مشتری و سایر موارد به سرعت در بخش دولتی در حال رشد هستند و همچنین می توانید بازی آن را در بازارهای نوپا مشاهده کنید.

خواه موسسان شرکت خصوصی بدانند یا نه ، آنها به بخشهایی جذب می شوند که عملکرد خوبی در بازار عمومی دارند.

در حال حاضر صدها شرکت در فضای پشتیبانی و نرم افزار سازمانی آغاز به کار کرده اند و این منطقه ای است که آمازون ، BigCommerce و سایر شرکت های بازرگانی به دنبال انجام کارهایی هستند.
ظهور مارک های خرد
من در مورد مارک های کوچک صعودی هستم

مارک های کوچک البته چیز جدیدی نیستند ، اما از لحاظ تاریخی همچنان شرکت های کوچکی بودند.

در حال حاضر بسیاری از مارک های خرد با حاشیه سود بالا 10 میلیون دلار فروش دارند و تأثیر بسیار بیشتری نسبت به تصور اکثر مردم دارند.

همه این مارک های کوچک به نرم افزار نیاز دارند. به هر حال ، اگر تجربه مشتری آنها به خوبی آمازون نباشد ، آنها مرده اند.

اگر می خواهید در سطح آمازون رقابت کنید ، جدول مهم پشتیبانی و نرم افزاری است که برای ارائه یک تجربه مشتری آمازون مانند لازم است.

من می خواهم در آن شرکت های نرم افزاری با رشد بالا سرمایه گذاری کنم که تجربه مشتری یک برند کوچک را تأمین می کنند تا بتوانند از روز اول در سطح آمازون باشند.

نمونه هایی از شرکت های تجارت الکترونیک با رشد بالا
من در سال 2008 شرکتی را به نام StockTwits تاسیس کردم با هدف ایجاد بزرگترین جامعه آنلاین از تجار و سرمایه گذاران.

هر ماه ، بیش از دو میلیون نفر برای صحبت در مورد سهام ، به اشتراک گذاشتن ایده و حتی تجارت با استفاده از یک برنامه ادغام به نام Robinhood - سریعترین رشد مالی برنامه در همه زمان ها و شرکتی که من مشتاق کمک به صندوق بودم ، زمانی که آنها را کشف کردم در سال 2013 وارد سیستم می شویم. .

برنامه بدون پرداخت Robinhood ، تجارت سهام و سرمایه گذاری را برای دوره برنامه های تلفن همراه دوباره تصور کرده است.

این تجارت الکترونیکی برای StockTwits است و فقط در مدت چهار سال به یک شرکت 5 میلیارد دلاری تبدیل شد.

یکی دیگر از شرکت های تجارت الکترونیکی جالب که در آن سرمایه گذاری کرده ام Rally Road است که به مردم امکان خرید و فروش سهام عدالت را در اتومبیل های کلاسیک می دهد.

اتومبیل های جمع آوری کننده سرمایه گذاری کاملی برای نسل جدید سرمایه گذاران هزاره هستند.

آنها نمی خواهند صاحب 10 اتومبیل شوند و سربار تمام آنها را در اختیار داشته باشند ، اما می خواهند مالک قطعاتی باشند.

اگر به آنها بگویید آنها می توانند قطعه ای از این 10 ماشین را داشته باشند و از نظر شاخص متنوع شوند ، آنها علاقه مند هستند.

چگونه در کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟ | سری سوم

چگونه بر روی کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟ | سری دوم

چگونه در کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟ | سری اول

، ,های ,شرکت ,سرمایه ,گذاری ,مارک ,سرمایه گذاری ,شرکت های ,مارک های ,با رشد ,است که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نهنگ آبی گروه جامعه شناسی ابهر علی رضا احمدلو صحرا بلاگ بسیج سلمان کن رؤیای نیمه شب تابستان کنکور کارشناسی ارشد چاپ و تبلیغات اشارات اهل نظر منتظران حضرت مهدی علیه السلام